Ponudu za najmlađe kao i za mame, buduće mame i dojilje, upotpunjuje i asortiman sestrinskih firmi – MONTE D DOO i GRUPPO  TESSILE DOO – koje tržištu Crne Gore nude takođe vrhunske svjetske linije u ovoj kategoriji.

Monte - D doo sestrinska je firma, uspješno posluje na tržištu već više od 15 godina. Osnovana 2001. godine, u prvo vrijeme bila je, tako reći, sinonim za “Chicco” jer je od samog početka bila distributer ovog svjetski poznatog brenda namijenjenog najmladjima. Osim Chicco programa,koji nije potrebno posebno predstavljati jer je decenijama prisutan na tržištima našeg regiona i predstavlja najpotpuniju ponudu vrhunskih proizvoda za dojilje, bebe i djecu, kompanija Monte –D distributer je i zastupnik i za proizvode italijanske firme ESI –biljne kozmetičke preparate i dijetetske suplemente - sa tradicijom dugom više od 40 godina. Monte D brine o zdravlju i dobrobiti svih starosnih grupa, pa tako u ponudi ima i visoko kvalitetne proizvode PIC solution ,kao i Serenity program za inkontinenciju.

Kontakt izvršnog direktora: Jelena Bulatović
Email: jelena.bulatovic@monte-d.co.me

GRUPPO TESSILE DOO osnovana je 2004. godine i ekskluzivni je zastupnik i distributer HIPP organske dječije hrane renomiranog  istoimenog proizvodjača iz Njemačke.

Kontakt izvršnog direktora: Vesna Vujisić
Email: vesna.vujisic@gruppotessile.co.me

Trea sestrinska firma je preduzee KOTI TRGOVINA doo, koja u okviru grupacije posluje od 2016. godine, osnovana je 1998. i od tada se bavi iskljuivo distribucijom roba iroke potronje gdje se istiu brendovi kao sto su BIC (brijai, upaljai, kolski i sportski program), Natureta, CHIO, SWEET, Palomita, a osnovna odlika ove uspjene firme jeste izrazito jaka i razgranata mrea klijenata u Crnog Gori, poev od domaih lanaca supermarketa, farmacija, drogerija, preko knjiara, benzinskih pumpi, do kioska i sezonskih objekata.

Kontakt izvršnog direktora: Jakša Miličković
Email: koti.trgovina@t-com.me

Profesionalnim pristupom svih zaposlenih u ovim kompanijama postiu se svakodnevno sve bolji rezultati, kao i krajnji cilj poslovanja svake uspjene kompanije – stabilnost na tristu koja se zasniva na povjerenju kupaca i konstatnoj ponudi samo onog najboljeg