Tržišna orijentacija preduzeća jasno je definisana i zasnovana na jačanju mreže vlastitih maloprodajnih objekata čime se želi postići krajnji cilj – približavanje krajnjem potrošaču i obezbjedjivanje kompletne usluge što podrazumijeva širok asortiman, kvalitetan proizvod uz najpovoljniju cijenu i edukovano osoblje.

Kako u Crnoj Gori, preduzeće Donator doo izgradilo je imidž uspješne kompanije i u regionu i generalno, medju inostranim partnerima iz brojnih evropskih zemalja čemu u prilog govore, prije svega, imena renomiranih brendova koje Donator zastupa na crnogorskomtržistu kao to su Chicco, PegPerego, Brevi, Philips Avent, Canpolbabies, ESI, PIC, Hipp, Lego, Vtech, Bburago, Inglesina, Smart Trike, Maxi Cosi, Stokke, Original Marines, Blukids, OVS Italian Fashion, Coincasa, Samsonite, Geox i mnogi drugi.

U svakom segmentu najvisi standardi su prioritet, kao i nastojanje da se konstantno održi visok nivo poslovanja. Takodje, danas osnovni cilj je zadrati konkurentnost ponude i što bolje razviti mrežu maloprodajnih objekata koja omogućuje bliži kontakt sa kupcem odnosno krajnjim potrošačima.

Moderan i posve inovativankoncept trgovine koji prije svega kupcu pruža komfor i uživanje prilikom kupovine u kombinaciji je uvijek sa ponudom najkvalitetnijih proizvoda i brendova i to je već prepoznato od strane potrošaća, prije svega roditelja i budućih roditelja.